Sähköpostilista

Miten Sinfiksen sähköpostilistalle liitytään?

Sinfiksen oman sähköpostilistan kautta saat tietoa tulevista harjoituksista ja muista tärkeistä aikatauluista. Listalle voit liittyä harjoituksissa ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Sinfiksen intendentille tai sihteerille. Voit liittyä listalle myös itsenäisesti seuraavan ohjeen mukaan:

Tietohallintokeskuksessa sähköpostilistoja hoidetaan Mailman-ohjelmistolla, jota hallitaan pääasiassa www-sivujen kautta. Mene sivulle: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/sinfis

”Listalle Sinfis liittyminen” kirjoita sähköpostiosoitteesi tekstiruutuun Sähköpostiosoitteesi.

Keksi salasana ja kirjoita se kahteen salasana-ruutuun ja klikkaa Liity. (Mailman generoi salasanan jos jätät salasanaruudut tyhjäksi.)

Seuraavaksi Mailman lähettää sähköpostilla vahvistuspyynnön (confirm) antamaasi osoitteeseen. Seuraa viestin ohjeita varmistaaksesi, että haluat liittyä listalle.

Listan ylläpitäjä voi vielä hylätä tai hyväksyä liittymisen. Liittymisestä tulee (yleensä) Mailmanin lähettämä tervetuloviesti, joka sisältää lyhyet ohjeet, salasanasi listalle sekä listaan liittyvän www-sivusi (ns. optiosivun) osoitteen.

Vaihtoehtoinen liittymistapa on sähköpostiviestillä osoitteeseen sinfis-join(at)lists.jyu.fi tai sinfis-subscribe(at)lists.jyu.fi. Viestissä ei tarvita mitään sisältöä eikä aihe-tekstiä. Vahvistuskyselyt seuraavat kuten edellä.

Miten Sinfiksen sähköpostilistalta erotaan?

Listalta eroaminen tapahtuu optiosivun kautta. Sivulle pääsemiseen on kaksi vaihtoehtoa.

1. Mailman lähettelee kuukausittain muistutusta (reminder) sähköpostiisi, jossa kerrotaan millä listoilla olet ja millä salasanalla voit muokata minkäkin listan ominaisuuksia. Muistutus sisältää optiosivusi www-osoitteen.

2. Omalle optiosivulle pääsee myös osoitteesta http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/sinfis. Rullaa optiosivun alareunaan ja kirjoita sähköpostiosoitteesi alimpaan laatikkoon ja paina nappia Unsubscribe or edit options. Avautuvalla sivulla laita rasti ruutuun Yes, I really want to unsubscribe ja klikkaa sen yläpuolelta nappia Unsubscibe.

Vaihtoehtoinen (helpompi) tapa on lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen sinfis-leave(at)lists.jyu.fi tai sinfis-unsubscribe(at)lists.jyu.fi. Mailman pyytää tähän vahvistuksen sähköpostilla samaan tapaan kuin listalle liittymisestä.

Huomaa että erotessasi sähköpostisi pitää olla täsmälleen sama kuin osoite mikä listalta halutaan irtisanoa.

Mikäli edelle mainitut ohjeet tuntuvat aivan liian monimutkaisilta, voit aina laittaa sähköpostia suoraan Sinfiksen intendentille tai puheenjohtajalle, jolla on valta poistaa tai lisätä sinut Sinfiksen listalle pyynnöstäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *